COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Информации за новиот Студентски парламент, Студентска асоцијација, Избори

СТУДЕНТИТЕ ОРГАНИЗИРААТ

Јавна дебата

Информации за новиот Студентски парламент, Студентска асоцијација, Избори

Во соработка со Младинскиот форум на Македонија

среда 17октомври

13.00 - 14.30, LH2

Сите студенти се добредојдени!

Google+