COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОГРАМАТА “РАБОТА И СТУДИРАЈ” 2012/2013

Како дел од пакетот за финансиска подршка, ЈИЕУ и во текот на академската 2012/2013 година ќе им озможува на студентиве да се вклучат во програмата Работа и студии според следниве критериуми:

Google+