COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ПРИЈАВУВАЊЕ И УПИС ЗА НОВИТЕ СТУДЕНТИ ЗА АКДЕМСКАТА 2012/13ГОДИНА

ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ (ПОСЛЕДИПЛОМСКИ СТУДИИ)

ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ (ПОСЛЕДИПЛОМСКИ СТУДИИ)

Уписен рок:

14ти септ.2012 Краен рок за пријавување– Прв уписен рок

21ви септ.2012 Конечни резултати на примени кандидати во првиот уписен рок

21ви– 29тисепт.2012 ВТОР УПИСЕН РОК

2риокт. 2012 Конечни резултати– Примени кандидати во вториот уписен рок

Уплата на семестар & Пријавување семестар:

21ви– 29тисепт.2012 Уплата на семестарПримени кандидати во првиот уписен рок

2ри– 6ти окт.2012 Уплата на семестар Примени кандидати во вториот уписен рок

Пријавување предмети:

1ви – 6ти окт. 2012 Регистрација на предмети

1ви – 13тиокт.2012 Пријавување/одјавување часови

Oриентационен ден (добредојде):

4ти окт.2012 Добредојде и ориентација (Ректорат, Факултет и администрација)

Google+