COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ЕРАЗМУС КОНКУРС

За програмата за студентска размена ЕРАЗМУС за 3 студенти од Факултетот за биснис и економија кои сакаат да одат на размена во зимскиот семестар на академската година 2012/2013 на Универзитетот за применети науки СМК во Литванија.

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува

КОНКУРС

За програмата за студентска размена ЕРАЗМУС за 3 студенти од Факултетот за биснис и економија кои сакаат да одат на размена во зимскиот семестар на академската година 2012/2013 на Универзитетот за применети науки СМК во Литванија (http://smk.lt/en/).

Конкурсот е отворен до 18 јули 2012.

Формуларот за аплицирање сосе листата на потребни документи, тука вклучувајќи го Договорот за студии, моделот на CV како и останатите детали околу програмата Еразмус, се на овој линк. Ве молиме прочитајте ги предусловите за аплицирање.

Заинтересираните студенти треба да ги достават документите во Канцеларијата за Меѓунардна Соработка секој работен ден од 13-15 часот.

Google+