COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Листа на примени кандидати за докторски студии според менторскиот систем

• Комисијата на Универзитетот на Југоисточна Европа за избор на кандидати за докторски студии според менторскиот систем на третиот состанок одржан на 12 декември 2011 година одлучи:

Google+