COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ПОКАНА ЗА СИТЕ БРУЦОШИ

Ве покануваме да присуствуватена отворањето на "Ориентациона недела" со младите студенти на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово. Говор ќе одржи ректорот на Универзитетот, проф. д-р Замир Дика.

Место: Амфитеатар LH-2

Датум: 15 септември 2011 год., Четврток

Време: 10:00 часот.

Google+