Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ФИНАЛНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2022/23 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

ФИНАЛНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2022/23 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

Според објавениот конкурс за запишување на студенти на факултетите на ЈИЕУ, во академската 2022/2023 година и Одлуката на Сенатот на УЈИЕ, Комисијата за запишување на студенти на ден 23.09.2022, ја објавува прелиминарната листа на примени кандидати на додипломски студии во првиот уписен рок, по факултети:

ФИНАЛНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ –

Долу наведено имате информации за:

  • Информации за начинот на регистрација
  • Уплата на семестар

ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Google+