COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ФИНАЛНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2021/22 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

ФИНАЛНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК 2021/22 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

Според објавениот конкурс за запишување на студенти на факултетите на ЈИЕУ, во академската 2021/2022 година и Одлуката на Сенатот на УЈИЕ, Комисијата за запишување на студенти на ден 04.10.2021, ја објавува прелиминарната листа на примени кандидати на додипломски студии во вториот уписен рок, по факултети:

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

Долу наведено имате информации за:

  • Информации за начинот на регистрација
  • Уплата на семестар

ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Google+