Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Финални резултати за стипендии по заслуга 2020-21 [втор уписен рок]

Финални резултати за стипендии по заслуга 2020-21 [втор уписен рок]

Финални резултати за стипендии по заслуга 2020-21 [втор уписен рок]

Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 23 септeмври до 09 октомври 2020

Место: ЈИЕУ Тетово, Канцеларија за Финансиска Помош (802.10) или ЈИЕУ Скопје

Google+