Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга 2020-21 [прв уписен рок]

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга 2020-21 [прв уписен рок]

Факултет за бизнис и економија

Факултет за современи науки и технологии

Правен факултет

Факултет за јазици, култури и комуникација

Факултет за современи општествени науки

Забелешка: Евентуалните приговори да се испраќат само по електронска пошта: financialaid@seeu.edu.mk до датум 22.09.2020, до 24:00 часот.

Конечните резултати ќе бидат објавени на ден 23.09.2020.

Google+