Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2020/21 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2020/21 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

Според објавениот конкурс за запишување на студенти на факултетите на ЈИЕУ, во академската 2020/2021 година и Одлуката на Сенатот на УЈИЕ, Комисијата за запишување на студенти на ден 21.09.2020, ја објавува прелиминарната листа на примени кандидати на додипломски студии во првиот уписен рок, по факултети:

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК ЗА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ – 2020/2021

Долу наведено имате информации за:

  • Поднесување на жалби
  • Информации за условите и начинот на регистрација
  • Уплата на семестар
  • Тест за одредување на нивото на англискиот јазик

ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Google+