COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

финалната листа на примени кандидати на третиот циклус на студии на УЈИЕ - 2019/2020

финалната листа на примени кандидати на третиот циклус на студии на УЈИЕ - 2019/2020

Врз основа на Конкурсот за упис на студенти во третиот циклус на студии на Универзитетот на Југоисточна Европа во академската 2019/20 година, Советот на докторската школа ја објавува ФИНАЛНАТА листа на кандидати примени на 3-иот циклус на студии на УЈИЕ во академската 2019/20 година, по факултети според следново:

ФИНАЛНАТА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ДОКТОРСКИ СТУДИИ – 2019/2020

Регистрацијата на примените кандидати ќе се извршси од 25.10.2019 до 31.10.2019 година.

Google+