COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга [втор уписен рок]

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга [втор уписен рок]

Конечните резултати ќе бидат објавени на ден 03.10.2019

Забелешка: Евентуалните приговори да се испраќат само по електронска пошта: financialaid@seeu.edu.mk [до датум 02.10.2019, до 24:00 часот]

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга [втор уписен рок]

Google+