COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

КОНЕЧНА листа на примени кандидати за стипендиите по заслуга 2018/2019

Факултет за бизнис и економија

Факултет за современи науки и технологии

Правен факултет

Факултет за јазици, култури и комуникација

Факултет за современи социални науки

Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 07 до 28 септeмври 2018
Место: ЈИЕУ Тетово, Канцеларија за Финансиска Помош (802.10) или ЈИЕУ Скопје
Google+