COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга

Факултет за бизнис и економија

Факултет за современи науки и технологии

Правен факултет

Факултет за јазици, култури и комуникација

Факултет за современи општествени науки

Забелешка: Евентуалните приговори да се испраќат само по електронска пошта:
financialaid@seeu.edu.mk [до датум 04.09.2018, до 24:00 часот]
Конечните резултати ќе бидат објавени на ден 05.09.2018
Google+