COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

КОНКУРС за доделување стипендии

КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2017/2018 година
РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ -од 10.11.2017 до 20.11.2017 година.
За условите, типови на стипендии и на4инот на аплицирање може да се информирате на следната адреса:
http://mon.gov.mk/index.php/konkursi/2175-2017-2040
Google+