COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Листа на примени студенти за студентски домови на УЈИЕ

Почитувани апликанти,
Подолу имате листа на примени студенти за студентски домови на УЈИЕ во кампусот во Тетово. За повеќе информации ве молиме да не пишете на dormitory@seeu.edu.mk или на страната на Фејсбук: https://www.facebook.com/seeudormitories/
 1. Drita Haziri
 2. Blertina Haziri
 3. Alma Gerqari
 4. Lorika Gashi
 5. Fationa Ziberi
 6. Enlirat Zulfiu
 7. Elife Bislimi
 8. Gresa lkajqi
 9. Leonita Ramadani
 10. Rezerta Ramadani
 11. Argjente Sallahu
 12. Lumi Qormemeti
 13. Sara Idrizi
 14. Rinor Nuhiu
 15. Dorina Trepca
Google+