COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Известување за пријавените кандидати за третиот циклус на студии

Ве информираме дека рокот за разгледување на жалбите се одлага до среда (11.11.2015 год.) во 24:00 часот.

Примените кандидате ќе може да се запишат по разгледување на жалбите од Советот на докторската школа. Примените кандидати дополнително ќе бидат информирани со и-мејл за рокот кога ќе можат да се запишуваат.

Се надеваме на разбирање,
Совет на докторската школа

Google+