COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОГРАМАТА ’’РАБОТА ИСТУДИРАЈ’’ ЗА АКАДЕМСКАТА 2015/2016 ГОДИНА

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОГРАМАТА ’’РАБОТА ИСТУДИРАЈ’’ ЗА АКАДЕМСКАТА 2015/2016 ГОДИНА Рокот за аплицирање – 12. 05. 2015 год. до 25. 05. 2015 год. Новите студенти можат да аплицират од 01.09.2015 год. – 15.09.2015 год.

Google+