COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конечни резултати од тестирањето за стипендии по заслуга, за академска 2014/15 година

Комисијата за стипендии ги објави конечнитерезултати од тестирањето за стипеендии по заслуга, одржани на ден 26.04.2014.

Комисијата за стипендии ги објави конечни резултати од тестирањето за стипеендии по заслуга, одржани на ден 26.04.2014.
Резултатите според факултети:
Google+