Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ЈИЕУ уште еднаш го потврди ИСО стандардот 9001:2008

Според резултатите од извршената ревизија и утврдената состојба на развиеност на системот , ревизорскиот тим препорача продолжување на лиценцата.

Универзитетот со овој сертификат се здоби по надворешната евалуација, извршена од страна на швајцарската компанија за контрола и стандарди„SGS“. Овој сертификат во иднина му овозможува на ЈИЕУ да ги развива своите активности во согласност со стандардите на фамилијата ISO 9001:2008.

Google+