Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Проф. д-р Илбер Села учествуваше на меѓународна конференција во Атина

Проф. д-р Илбер Села, заедно со д-р Владимир Ламе учествуваше на меѓународната конференција во Атина со научната работа на тема „Политичките, правните и економските случувања во Западен Балкан на патот кон интегрирањето во Европската Унија“ која се одржа во Атина од 28-30.10.2010 година.
Конференцијата беше организирана од страна на „Евроазија Бизнис и Економско Општество“. На конференцијата присуствуваа познати академски и политички личности од целиот свет.
Исто така, проф. д-р Илбер Села, го објави својот научен труд насловен: „Лисабонскиот договор" во меѓународното научно списание „Academicus“ бр. 1, 2010, Валона.
Google+