Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prof.dr.Ylber Sela në konferencë ndërkombëtare në Athinë

Prof.dr. Ylber Sela, së bashku me Dr. Vladimir Lamen morën pjesë në konferencën ndërkombëtare në Athinë me punim shkencor me titull “Zhvillimet politike, juridike dhe ekonomike në Ballkanin Perëndimor drejt integrimit në Unionin Evropian” që u mbajt në Athinë nga 28-30.10.2010. Konferenca u organizua nga “Euroasia Business and Economics Society”.
Në konferencë morën pjesë personalitete të njohura të fushës akademike dhe politike nga e gjithë bota.
Po ashtu, Dr. Ylber Sela, publikoi punimin e tij shkencor me titull: “Traktati i Lisbonës” në International Scientific Journal “Academicus” Nr. 1, Vlorë 2010.
Google+