Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот Дика се сретна со шпанскиот амбасадор во Македонија

Во среда на 29 септември 2010 година, Ректорот Дика се сретна со шпанскиот амбасадор во Македонија, Н.Е. Хозе Мануел Паз Агвераз. Ректорот Дика го информираше амбасадорот Агвераз за историскиот развој на ЈИЕУ и за идните планови на Универзитетот. Амбасадорот Агвераз покажа интерес за средината во ЈИЕУ и ги истакна интересите кои шпанската амбасада ги има за  ЈИЕУ. Во иднина, истакна амбасадорот Агвераз, ќе се разгледаат можностите поголема соработка со шпанските универзитети и јавно-приватните партнерства. На крајот, Ректорот Дика и  амбасадорот Агвераз имаа кратка прошетка низ  Бизнис центар за образование.
Google+