Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Dika takohet me ambasadorin spanjoll në Maqedoni

Të mërkurën (29 shtator 2010), Rektori Prof. Dr. Zamir Dika është takuar me ambasadorin spanjoll në Maqedoni, Hose Manuel Paz Agveraz. Rektori Dika e ka informuar ambasadorin Agveraz për historinë e zhvillimit të UEJL dhe planet e ardhshme të Universitetit.
Ambasadori Agveraz ka treguar interes për kampusin e UEJL, duke theksuar edhe interesimin e Ambasadës së Spanjës për këtë universitet. Në të ardhmen , tha ambasadori Agveraz, do të shqyrtohet mundësia e një bashkëpunim më të madh me universitetet spanjolle dhe partneritetet publike-private. Në fund të vizitës, rektori Dika dhe ambasadori Agveraz bënë një shëtitje në Qendrën për arsimimin e biznesit.
 
Google+