COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Лулзиме Камбери учествуваше на Петтата конференција на студентите по докторатура на Југоисточна Европа од 13-14 септември 2010 година

Лулзиме Камбери учествуваше на Петтата конференција на студентите по докторатура на Југоисточна Европа - “Поттикнување истражување и знаење во Југоисточна Европа”од 13-14 септември 2010 година. Таа го презентираше трудот со наслов “ Значењето на пишувањето дневник при изучување странски јазик на универзитетско ниво” кој е објавен во апстрактот на конференцијата.
Конференцијата е организирана од Центарот за истражувања на Југоисточна Европа, кој е меѓународен, мултидисциплинарен, непрофитен центар со седиште во Солун, Грција. Центарот е формиран заеднички од Универзитетот во Шефилд (Велика Британија) и Сити Колеџот од Грција. Мисијата на овој центар е да го поддржи мирниот развој на Југоисточна Европа олеснувајќи ја соработката помеѓу истражувачкиот кадар притоа развивајќи мултидисциплинарни мрежи на истражувачите од цела Југоисточна Европа.
Google+