Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Доц. д-р Брикена Џефери учествуваше на меѓународната конференција во Универзитетот во Базел, Швајцарија

Доц. д-р Брикена Џефери од Факултетот за јазици, култура и комуникацијаод 30 јуни до 2 јули 2010 година.учествуваше на меѓународната конференција во Универзитетот во Базел, Швајцарија, организирана од Катедрата за англиски јазик.

Доц. д-р Брикена Џафери го презентираше научниот труд “Изрази на учтивост во англискиот и албанскиотјазик -меѓукултурна студија”.

 

Google+