COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Doc.Dr. Brikena Xhaferi mori pjesë në konferencën ndërkombëtare në Universitetin e Baselit, Zvicër

Doc.Dr. Brikena Xhaferi nga Fakulteti i Gjuhëve dhe Kulturave të Komunikimit, mori pjesë në konferencën ndërkombëtare në Universitetin e Baselit në Zvicër, të organizuar nga Departamenti i Gjuhës Angleze, mbajtur më 30 qershor deri më 2 korrik, 2010.

Doc.Dr. Brikena Xhaferi prezantoi një punim me temë “Shprehje të edukatës në gjuhën angleze dhe shqipe – studim ndërkulturor”.

 

Google+