Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Претседателот на Одборот на Универзитетот Клаус Тохтерман се сретна со претставниците на Студентското собрание

Претседателот на Одборот на Универзитетот Клаус Тохтерман се сретна со претставниците на Студентското собрание

Претседателот на Студентското собрание и асоцијација, Демир Демири, потпретседателот Адем Сопа и генералниот секретар Албин Аќифи, денеска (17.03.2023 год.) остварија продуктивна средба со претседателот на Одборот на Универзитетот на Југоисточна Европа, Проф. д-р Клаус Тотерман, ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети и генералниот секретар д-р Џеваир Мемеди.

За време на средбата, претседателот Тотерман им даде голема поддршка на студентите, давајќи инструкции да се однесуваат во согласност со европските вредности, исто како што е и називот на вашиот Универзитет (вашиот алма матер).

Google+