Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

УЈИЕ и честита на ТВ Коха по повод 30-годишнината

По повод 30-годишнината од формирањето на Телевизија „Коха“, во име на Универзитетот на Југоисточна Европа, ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети упати честитки до раководството и вработените во овој медиум.

„Телевизијата Коха е и ќе остане стабилен пионер во медиумскиот сектор, со големо општествено влијание“, се вели меѓу другото во честитката на ректорот Беџети.

Медиумите се многу значајни фактори за одраз на работата и остварување на мисијата на нашиот Универзитет.

Google+