Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL uron Tv Kohën me rastin e 30 - vjetorit të themelimit

Me rastin e 30-vjetorit të themelimit të Televizionit “Koha”, në emër të Universitetit të Evropës Juglindore, rektori Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti e ka uruar menaxhmentin dhe stafin e këtij mediumi.

“Televizioni Koha është dhe do të vazhdojë të mbetet një pishtar i qëndrueshëm në sektorin e mediumeve, me një impakt të madh shoqëror”, thuhet mes tjerash në urimin e Rektorit Bexheti.

Mediumet janë faktorë shumë i rëndësishëm në pasqyrimin e punës dhe realizimin e misionit të Universitetit tonë.

Google+