COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Студентска панел-дискусија со претседателот на Одборот Клаус Тотерман

Во организација на Студентското собрание на УЈИЕ, а по повод 17 ноември -Меѓународниот ден на студентите, денес се одржа трибина на студентите со претседателот на Одборот на Универзитетот, Клаус Тотерман, на тема: „Добијте добри оценки“ (Get good grades).

Претседателот на Студентското собрание, Агрон Демири, му се заблагодари на претседателот на Одборот за укажаната можност студентите да научат повеќе за студиите, особено за наставата и интерактивноста меѓу професорите и студентите.

Панелот премина во атмосфера на разговор, каде имаше многу прашања за темата и работата на Универзитетот во оваа насока.

Google+