COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Panel diskutimi i studentëve me kryetarin e Bordit Klaus Tochtermann

Në organizim të Parlamentit Studentor të UEJL-së, me rastin e 17 Nëntorit-Ditës ndërkombëtare të studentëve, sot panel diskutimi me studentët mbajti kryetari i Bordit, Klaus Tochtermann, me temë: “Merr nota të mira!” (Get good gradës).

Kryetari i Parlamentit Studentor, Agron Demiri, e falënderoi kryetarin e Bordit për mundësinë e dhënë që studentët të mësojnë më shumë rreth studimeve, posaçërisht për mësimdhënien dhe interaktivitetin mes profesorëve dhe studentëve.

Paneli kaloj në një atmosferë bashkëbisedimi, ku pati shumë pyetje për temën dhe punën e Universitetit në këtë drejtim.

Google+