COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се потпиша договор за соработка помеѓу УЈИЕ и Универзитетот „Хаџи Зека“

Договорот за соработка беше потпишан во средата (21.09.2022 г.), во УЈИЕ во Скопје, од страна на ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети и ректорот на Универзитетот „Хаџи Зека“, проф. д-р Арманд Красниќи.

Целта на овој договор е развој на заеднички активности меѓу двата универзитета во размената на академски и административен кадар, семестрална размена на студенти или размена во периодот на практикантска работа, учество на семинари, конференции, настани и академски состаноци, размена на академски материјали, како и организирање посебни краткорочни програми.

Двата универзитета ќе развиваат академска соработка на ниво на универзитетски студии, како и развој на истражувачки, научни и културни активности.

Google+