COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Честитики за 28 ноември

Честитки за 28 ноември

Почитувани студенти, вработени и сите сонародници,

Ноемвриските празници се темел на многу настани во националната историја, но 28. ноември е најголемиот албански национален настан.

На сите Албанци им го честитаме 28/ ноември - Денот на независноста и Денот на знамето, нека е благословено и вечно државното знаме, како и одржливiot развој и просперитетot и благосостојбаta на албанската држава.

Академик проф. д-р Абдулменаф Беџети,

Ректор на Универзитетот во Југоисточна Европа

Google+