COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Urimi i 28 Nëntorit

Urimi i 28 Nëntorit

Të nderuar studentë, staf dhe të gjithë ju bashkëkombës,

Festat e nëntorit janë themeli i shumë ngjarjeve në historinë kombëtare, por 28 Nëntori është ngjarja më madhore kombëtare shqiptare.

Urime 28 Nëntori- Dita e Pavarësisë dhe Dita e Flamurit të gjithë shqiptarëve, na qoftë i bekuar dhe i përjetshëm Flamuri kombëtar, si dhe zhvillim të qëndrueshëm dhe begati e mirëqenie për shtetin shqiptar.

Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti

Rektor i Universitetit të Evropës Juglindore

Google+