COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Телеграма со сочувство до семејството на Хатиџе Ислами

Телеграма со сочувство до семејството на Хатиџе Ислами

Универзитетот на Југоисточна Европа, откако ја доби веста дека Хатиџе Ислами, вработена со скратено работно време на Факултетот за современи општествени науки, го загуби животот во трагедијата во Бугарија, испрати телеграма со сочувство до семејството на починатиот.

„Изразуваме длабоко сочувство и со вас ја споделуваме тагата за загубата на вашата најсакана и наша соработничка Хатиџе Ислами“, се вели меѓу другото во телеграмата.

Google+