COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Telegram ngushëllimi familjes së Hatixhe Islamit

Telegram ngushëllimi familjes së Hatixhe Islamit

Universiteti i Evropës Juglindore, pas marrjes së lajmit se Hatixhe Islami, anëtare e stafit me orar të pjesshëm në Fakultetin e Shkencave Shoqërore Bashkëkohore, ka humbur jetën në tragjedinë e ndodhur në Bullgari, familjes së të ndjerës i ka dërguar telegram ngushëllimi.

“Shprehim keqardhje të thellë dhe ndajmë dhimbjen me ju për humbjen e më të dashurës suaj dhe bashkëpunëtores tonë Hatixhe Islami.”, thuhet mes tjerash në telegram.

Google+