COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Телеграма со сочувство

Телеграма со сочувство

Универзитетот на Југоисточна Европа изразува жалење и изразува длабоко сочувство до семејствата на жртвите во трагичната автобуска несреќа што утрово се случи во Бугарија. Универзитетот ја споделува болката со сите членови на семејството и на повредените им посакува брзо закрепнување.

Веста за овој трагичен настан не растажи сите, но во овие тешки моменти посакуваме семејствата на жртвите да изнајдат сила да се справат со оваа голема загуба.

Акад. Проф. д-р Абдулменаф Беџети

Ректор на Универзитетот на Југоисточна Европа

Google+