COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот на Универзитетот, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети на сите Албанци им го честита 22.ноември - Денот на обединетата азбука на албанскиот јазик.

Ректорот на Универзитетот, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети на сите Албанци им го честита 22.ноември - Денот на обединетата азбука на албанскиот јазик.

„Пред два дена ја прославивме 20.годишнината од основањето на нашиот универзитет и денеска ја одбележуваме 113. годишнината од обединетата азбука на албанскиот јазик. Храмот на високото образование и Денот на азбуката е темелот на нашиот национален јазичен и културен идентитет. Нека е вечна оваа поврзаност и нашиот просперитет на сите области“, се вели во честитката на ректорот Беџети.
Google+