COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof.Dr. Abdylmenaf Bexheti të gjithë shqiptarëve ua uron 22 Nëntorin –Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof.Dr. Abdylmenaf Bexheti të gjithë shqiptarëve ua uron 22 Nëntorin –Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe.

“Para dy ditëve, ne festuam Ditëlindjen e UEJL-së, ndërsa sot festojmë 113 vjetorin e Alfabetit të Unifikuar të Gjuhës Shqipe. Universiteti dhe gjuha shqipe pashmangshëm janë të lidhura me njëra –tjetrën. Universiteti si tempull i arsimimit sipëror dhe Dita e Alfabetit si fondament i identitetit tonë gjuhësor dhe kulturor. Qoftë e përjetshme kjo lidhje dhe prosperiteti jonë në të gjitha fushat”, thuhet në urimin e Rektorit Bexheti.

Google+