COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Главниот државен ревизор - Ацевски во посета на УЈИЕ

Главниот државен ревизор, Максим Ацевски, денеска го посети Универзитетот на Југоисточна Европа. Тој оствари средба со ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети на која разговараа за можностите за соработка помеѓу двете институции.

Ректорот и главниот државен ревизор разговараа и се согласија за соработка во програмите за професионална обука за градење на раководни и ефикасни капацитети на јавните институции, со посебен акцент на фискалните капацитети на локалните самоуправи.

Ректорот Беџети, исто така, го информираше г. Ацевски во врска со системот за ревизија на УЈИЕ и чекорите што оваа институција ги презеде во функција на транспарентност на институционалното работење.

Google+