COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Посета на делегација на Универзитетот од Урошевац на УЈИЕ

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, денес (15. март) оствари средба со делегација од Универзитетот за применети науки од Урошевац, предводена од ректорот на овој универзитет, проф. д-р Агрон Бајрактари.

„Целта на оваа средба беше основање на реципрочна соработка и воспоставување реципрочни цели за да ги поддржиме во подигнувањето на дигитален систем за управување преку дизајнирање на научен проект за барање на фондови од Еразмус или некои други проекти“, нагласи ректорот Беџети.

На оваа средба ректорот Бајрактари соодветно понуди поддршка на УЈИЕ во насока на развој на наставни програми и кадар во реализацијата и стремежотза проширување на академската понуда со студиски програми во областа на применетите науки.

Google+