COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Vizitë e delegacionit të Universitetit të Ferizajt në UEJL

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (15 mars) priti në një takim delegacionin e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, të udhëhequr nga Rektori i këtij Universiteti, Prof. Dr. Agron Bajraktari.

“Qëllimi i këtij takimi ishte vendosja e një bashkëpunimi të ndërsjellë me objektiva reciproke për t’i përkrahur ata në ngritjen e një sistemi digjital të menaxhimit përmes dizajnimit të një projekti shkencor për kërkim fondesh në Erasmus, ose në projekte të tjera”, theksoi Rektori Bexheti.

Në këtë takim, Rektori Bajraktari ofroi përkrahjen për UEJL-in në drejtim të zhvillimit të kurrikulave dhe ofrimin e stafit në realizimin e synimit për zgjerim të ofertës akademike me programe të shkencave aplikative.

Google+