COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Претставници на Дипломатската академија на Косово во посета на УЈИЕ

Претставници на Дипломатската академија на Косово во посета на УЈИЕ

Претставници на Дипломатската академија на Косово во четвртокот (26.11.2020 год.) беа во посета на Универзитетот на Југоисточна Европа. Делегацијата ја прими проректорката за меѓународна соработка и истражување, проф. д-р Беса Арифи. Целта на состанокот беше да се иницира потпишување договор за соработка за организација на обука за дипломатија и протокол за студенти, вработени во разни локални и меѓународни организации и други засегнати страни.

Google+