COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Përfaqësues të Akademisë Diplomatike të Kosovës vizituan UEJL-in

Përfaqësues të Akademisë Diplomatike të Kosovës vizituan UEJL-in

Përfaqësues të Akademisë Diplomatike e Kosovës të enjten (26 nëntor 2020), realizuan një vizitë në Universitetin e Evropës Juglindore. Ata i priti prorektorja pë Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Hulumtime, Prof. Dr. Besa Arifi. Qëllimi i takimit ishte inicimi i nënshkrimit të një marrëveshjeje bashkëpunimi për organizimin e trajnimeve për diplomaci dhe protokoll për studentët, të punësuarit në organizata të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare dhe palë të tjera të interesuara.

Google+