COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Дебата за Буџетот 2021

Дебата за Буџетот 2021

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, во својство на експерт, учествуваше на дебатата за Буџетот 2021 година, организирана на Македонската радио телевизија, на која присуствуваа и премиерот Зоран Заев и министерот за финансии, Фатмир Бесими.

Ректорот Беџети дебатираше и го искажа својот став во врска со проекциите на Буџетот за 2021 година, колку е остварлив и како ги исполнува реалните очекувања на економијата.

Google+