COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Универзитетот на Југоисточна Европа привремено преминува на настава од далечина

Универзитетот на Југоисточна Европа привремено преминува на настава од далечина

Како одговор на апелот за построги мерки на заштита, Универзитетот на Југоисточна Европа привремено преминува на настава од далечина. Од средината на септември, на УЈИЕ се одржуваше настава со физичко присуство со запазување на сите мерки за заштита и безбедност. Студентите беа безбедни и покрај редовното физичко присуство. Универзитетските тела продолжуваат да функционираат редовно на комбиниран начин. На последната седница на Сенатот, беа разгледани два важни документи: годишниот Извештај за самоевалуација и Стратешкиот план за развој на Универзитетот 2021-2025.

Google+