COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Почина Блерим Јакупи, асистент во Канцеларија за финасии на УЈИЕ

Универзитетот на Југоисточна Европа ја информира јавноста дека денес (05.11.2020 година) почина Блерим Јакупи, асистент во Канцеларијатa за финансии.

Во оваа прилика, ректорот на УЈИЕ, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, во свое име и во името на раководството и вработените на УЈИЕ изразува најдлабокото сочувство до семејството на покојниот Блерим Јакупи.

Блерим Јакупи беше вработен во Универзитетот на Југоисточна Европа од 2004 година. Тој е еден од нашите први студенти и дипломирани на Факултетот за бизнис и економија-отсек Финансии.

Блерим Јакупи ќе биде запаметен како неуморен, кооперативен и секогаш посветен за напредок во својата област на работа.

Нека почива во мир!

Google+