COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ndahet nga jeta Blerim Jakupi, asistent në Zyrën e Financave në UEJL

Universiteti i Evropës Juglindore e njofton opinionin me të gjerë, se sot (5 nëntor 2020), ka ndërruar jetë Blerim Jakupi, asistent në Zyrën e Financave.

Me këtë rast, rektori i UEJL-së, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, në emrin e tij, të menaxhmentit dhe të punësuarve, familjes së të ndjerit Blerim Jakupi u shpreh ngushëllimet më të thella.

Blerim Jakupi, ka qenë i punësuar në Universitetin e Evropës Juglindore që nga viti 2004. Ai është një nga studentët dhe të diplomuarit tanë të parë në Fakultetin e Biznesit dhe Ekonomisë-drejtimi Financa.

Blerim Jakupi, nga kolegët dhe bashkëpunëtoret, do të mbahet mend si punëtor i palodhshëm, bashkëpunues dhe gjithmonë duke përparuar në fushën e tij të punës.

U prehtë në paqe!

Google+